Savon Aurinkoenergia Oy

Yritys

Olemme kotimainen uusiutuvan energian ratkaisuja tarjoava kasvuyritys. Meillä on useamman vuoden kokemus aurinkosähköjärjestelmien myynnistä. Toimitamme ympäristöystävällisiä ja laadukkaita saksalaisia aurinkosähköjärjestelmiä kotitalousasiakkaille sekä eri kokoisille yrityksille ympäri Suomen.

Toimintamme perustuu luotettavuuteen ja ympäristövastuullisuuteen sekä asiakaslähtöisesti räätälöityihin tuotekokonaisuuksiin. Edustamme johtavia tuotemerkkejä ja etsimme asiakkaillemme aina eniten arvoa ja hyötyä tuovan ratkaisun. Tärkein vahvuutemme on ammattitaitoinen ja luotettava henkilöstö.

Toimimme hyvien kauppa- ja rakennustapojen mukaisesti. Toiminnassamme on erittäin tärkeää läpinäkyvyys, luottamus asiakkaan kanssa ja ennen kaikkea tyytyväinen asiakas. Vahvuutemme alalla on toimiva kokonaispalvelu: Kohtaamme asiakkaan aina yksilöllisine tarpeineen ja pidämme asiakkaan tilanteen tasalla tilauksesta asennukseen saakka ja varmistamme asiakastyytyväisyyden myös asennuksen jälkeen.

Savon Aurinkoenergia Oy on osa Bravida-konsernia.

Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja, joka työllistää noin 12 000 ammattilaista. Bravida tarjoaa sekä erikoispalveluita että kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikassa, ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Bravida toimii yli 140 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. www.bravida.fi

 

LUE LISÄÄ AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMISTÄ JA PALVELUISTAMME


Kutsu asiantuntijamme maksuttomalle käynnille

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!