Savon Aurinkoenergia Oy

Vahvistamme osaamistamme ja valmistaudumme kasvuloikkaan

Savon Aurinkoenergia Oy on voimakkaasti kasvava kotimainen energiayhtiö, joka myy aurinkoenergiaratkaisuja yrityksille ja kotitalousasiakkaille.
Yhtiö on perustettu 2017 ja sen kotipaikka on Kuopio.

Yhtiöllä on toimipaikat Kuopion lisäksi Mikkelissä, Joensuussa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Porvoossa. Seuraavavaksi yhtiö avaa myyntipalvelun Ouluun.
Tällä hetkellä yritys työllistää reilut 30 henkeä.

Yhtiö muuttaa marraskuun alusta Kuopiossa suurempiin tiloihin ja palkkaa lisää henkilökuntaa hallintoon, viestintään ja kehitystyöhön. Savon Aurinkoenergia Oy:n toimistopäällikkönä aloittaa 5.11.2018 Vuokko Jaakkola.

– Jaakkolan palkkaaminen tarkoittaa sitä, että pääsemme kasvattamaan yritystämme hallitusti ja saamme lisää innovaatio- ja viestintävoimaa yhtiölle, sanoo Arttu Voutilainen.

Jaakkola on pitkän linjan uutistoimittaja ja palkittu kansalaisyhteiskunnan kehittäjä. Hänellä on myös yritys- ja mentorointitaustaa. Hän siirtyy yhtiön palvelukseen Varkauden kaupungin osallisuuskoordinaattorin tehtävistä.

Yhtiön tavoitteena on vahvistaa valtakunnallista toimintaansa ja olla lähivuosina Suomen johtava aurinkoenergiajärjestelmien toimittaja.

– Yrityksellämme on jatkuva haku päällä ja etsimme paikallisesta energiataloudesta kiinnostuneita asiantuntijoita töihin eri toimipaikoillemme, sanoo toimitusjohtaja Arttu Voutilainen.

Savon Aurinkoenergia Oy on erikoistunut täyden palvelun toimintaan ja tarjoaa asiakkailleen aurinkoenergiajärjestelmät avaimet käteen –periaatteella.

Lisätietoja: Savon Aurinkoenergia Oy toimitusjohtaja Arttu Voutilainen puh. 0407269075

Savon Aurinkoenergia Oy:n toimistopäällikkönä aloittaa 5.11.2018 Vuokko Jaakkola


Kutsu asiantuntijamme maksuttomalle käynnille

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!