Savon Aurinkoenergia Oy

KORONA

Arvoisa asiakkaamme,

Aurinkopaneelikauppa ja asennukset jatkuvat, vaikka olosuhteet ovat erityiset.

Olemme saaneet asiakkailta yhteydenottoja ja kysymyksiä Korona-tilanteen aikana. Asiantuntijoitamme on pyydetty käymään kartoittamassa aurinkosähköjärjestelmiä erilaisiin kiinteistöihin. Ymmärrämme, että paneeleiden ja sähkön tarve ei ole ihmisillä mihinkään hävinnyt, varsinkaan nyt kun vietämme enemmän aikaa kotonamme ja sähkönkulutus lisääntyy. Tiedostamme, että ihmiset ovat nyt pörssikurssien laskun aikana miettineet entistä enemmän varmempia sijoituskohteita ja tässä kohtaa paneelit tulevat monilla varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Aurinkosähköjärjestelmään tehdylle sijoitukselle voi saada tasaisen jopa 6-9 % vuosituoton nykyisillä sähkön energia- ja siirtohinnoilla.

Meidän on syytä miettiä miten palvelemme asiakkaitamme parhaiten tämänhetkisessä tilanteessa. Tavoitteenamme on kuitenkin aurinkosähköjärjestelmien kaupan jatkuvuuden varmistaminen, kuitenkaan kenenkään turvallisuudesta tinkimättä. Pyrimme käymään kaikki asiakkaat ja yhteydenotot läpi pikimmiten ennen vuoden parhaimpia tuottoaikoja!

Voit pyytää asiantuntijamme kartoittamaan tilanteenne alla olevan linkin kautta, tai soittamalla suoraan asiakaspalveluumme.
https://savonaurinkoenergia.fi/yhteystiedot/

Ps. Vallitsevassa koronavirustilanteessa toimimme viranomaisohjeistuksia tarkasti noudattaen ja tarvittaessa tekemistä muuttaen. Ilmoitathan meille aina pyytäessäsi asiantuntijaamme käymään mikäli sinulla on flunssainen olo tai olet ollut äskettäin ulkomailla. Mekään emme tule sairaana luoksenne! 🙂

Aurinkoisin terveisin,
Savon Aurinkoenergian asiakaspalvelu


Kutsu asiantuntijamme maksuttomalle käynnille

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!