Savon Aurinkoenergia Oy

Yritykset ja taloyhtiöt

JOKAINEN KIINTEISTÖ VOI OLLA SÄHKÖNTUOTTAJA

Yhä useammat yritykset ja taloyhtiöt tuottavat itse ympäristöystävällistä aurinkosähköä ja säästävät näin tuntuvasti energiakustannuksissa.

Aurinkosähköjärjestelmät ovat taloudellisesti kannattava investointi yritysten ja taloyhtiöiden tiloihin. Yritysten ja taloyhtiöiden sähkönkulutus on usein suurinta päiväsaikaan, jolloin aurinkosähköjärjestelmä tuottaa energiaa kiinteistöön.
Monet yritykset kokevat aurinkosähköjärjestelmän kohentavan yrityksen imagoa ja markkina-arvoa. Tänä päivänä aurinkosähköjärjestelmiä asennetaan taloyhtiöihin entistä enemmän investoinnin järkevyyden ja kannattavuuden vuoksi. Useissa taloyhtiöissä on paljon käyttämätöntä katto- ja seinäpinta-alaa, joka soveltuu erinomaisesti aurinkosähköjärjestelmän tuottoon.

Aurinkopaneelijärjestelmä on todella pitkäikäinen ratkaisu, eikä se vaadi ylläpitoa ja samalla se nostaa kiinteistön arvoa. Mikäli sähköä syntyy yli kiinteistön tarpeen, niin ylimääräisen sähköntuotannon voi myydä verkkoon myyntiyhtiölle. Näin saadaan aurinkopaneelien tuotannosta aina täysi hyöty irti.

Aurinkopaneeleiden hankkiminen on taloudellisesti järkevä investointi yrittäjälle ja taloyhtiölle. Myös pilvisenä päivänä maan pinnalle tuleva päivänvalo voidaan hyödyntää sähkön tuottamiseen. Yrittäjiä puhuttaneet sähköyhtöiden siirtomaksut nousevat joka vuosi ja aurinkosähköjärjestelmällä pienennät sähkölaskuasi ja sitä myötä kiperiä siirtomaksuja.

Toteutamme aurinkosähköjärjestelmät juuri teille räätälöitynä täydellisenä avaimet käteen -palveluna.

  • Aurinkosähköjärjestelmän yksilöllinen suunnittelu
  • Järjestelmään vaadittavat paperityöt ja lupa-asiat
  • Aurinkoenergiajärjestelmän toimitus
  • Takuuasennus
  • Asiakastyytyväisyyden varmistus

SAKSALAISET AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄT

Käyttämämme aurinkosähköjärjestelmät ovat laadukkaita, uusinta saksalaista aurinkosähkötekniikkaa. Kaikki järjestelmät täyttävät CE-merkinnät ja ovat yleisen laatustandardin hyväksymät.

Käyttämämme saksalaiset aurinkosähköjärjestelmät on suunniteltu kestämään pitkäikäisen investoinnin sekä Suomen talven olosuhteet. Tuotteillamme on pitkät tuotanto- sekä tuotetakuut. Järjestelmällä on 25 vuoden tuottavuustakuu. Aurinkopaneelit soveltuvat kaikille kattomateriaaleille. Ne voidaan asentaa myös seinään tai maa-asennuksena.

Suomen olosuhteissa laitteiden toimintavarmuus sekä pitkien takuiden merkitys korostuu entistä tärkeämmiksi. Käyttämämme saksalaiset tuotteet kestävät ja soveltuvat näin hyvin Suomen ankariin sääolosuhteisiin.

Mitoituksessa kannattaa käyttää ammattilaisen apua.

Kutsu energia-asiantuntijamme paikalle alla olevasta lomakkeesta.


Kutsu asiantuntijamme maksuttomalle käynnille

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!