Savon Aurinkoenergia Oy

Omakotitalot

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄN HANKKIMINEN OMAKOTITALOON ON HELPPOA

Tiesitkö, että Suomen olosuhteet aurinkosähkön tuottamiseen ovat ihanteelliset? Aurinkosähkön osuus Suomen sähköntuotannossa lisääntyy jatkuvasti. Omakotitaloasukkaat ovat entistä tietoisempia aurinkosähköstä ja sen tuomista hyödyistä. Suomessa aurinkovoimaloiden määrä on kaksin- tai kolminkertaistunut jo useamman vuoden ajan ja kasvu jatkuu.

Omakotitalossa aurinkopaneelit kytketään talon sähköverkkoon ja ne tuottavat sähköä kaikille laitteille, jolloin ostetun sähkön tarve vähenee. Hyvin suunniteltu järjestelmä tuottaa sähköä juuri sinun tarpeisiisi ja pienentää sähkölaskujasi. Aurinkopaneelijärjestelmä kannattaa mitoittaa niin, että tuotetun sähkön voi suurelta osin käyttää itse. Näin aurinkosähköjärjestelmästä saadaan paras mahdollinen taloudellinen hyöty, säästäen sekä sähkön myynti- että siirtomaksut sekä verot.

VAIHTAESSASI AURINKOSÄHKÖÖN

  • Pienennät sähkölaskujasi
  • Kotisi arvo nousee merkittävästi
  • Elät vaivattomasti, paneelit eivät vaadi huoltoa
  • Pienennät omaa hiilijalanjälkeäsi
  • Tuotat itse päästötöntä ja puhdasta energiaa

TUOTTAVUUSTAKUU 25 VUOTTA

Tiesithän, että aurinkopaneeleita kuvaa paremmin sana valopaneeli, sillä järjestelmä ei tarvitse suoraa auringonpaistetta tuottaakseen energiaa. Investoinnin vaikutus on pitkälle tulevaisuuteen. Käytämme saksalaisia erittäin laadukkaita paneeleita, joilla on 25 vuoden tehtaan myöntämä tuottavuustakuu. Aurinkopaneeleiden hankkiminen on taloudellisesti järkevä investointi, jossa voit saada ”sijoitukselle” jopa 6-9% tuoton.

Kuluttajia puhuttaneet sähköyhtöiden siirtomaksut nousevat joka vuosi ja aurinkosähköjärjestelmällä pienennät sähkölaskuasi ja sitä myötä kiperiä siirtomaksuja.

LUE LISÄÄ AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMISTÄMME

KATSO MYÖS TÄMÄ VIDEO ASIAKKAASTAMME
Videolla yksi tuhansista asiakkaistamme kuopiolainen Kari Partanen kertoo omia  mietteitä järjestelmästä ja Savon Aurinkoenergiasta.
Tee sinäkin oma ekotekosi ja liity kasvavaan joukkoon tuottamaan ekologista sähköä!

KUTSU ASIANTUNTIJAMME MAKSUTTOMALLE KÄYNNILLE ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA.


Kutsu asiantuntijamme maksuttomalle käynnille

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!