Savon Aurinkoenergia Oy

Maatilat

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄ ON  TALOUDELLISESTI JA EKOLOGISESTI JÄRKEVÄ RATKAISU 

Yhä useammat yritykset ja maatilat tuottavat itse ympäristöystävällistä aurinkosähköä ja säästävät näin tuntuvasti energiakustannuksissa. Olisiko sinun maatilasi aika liittyä tähän joukkoon?

Maataloudet ovat erinomainen ja toimiva ympäristö omavaraisen sähkön tuottamiseksi aurinkopaneeleilla. Maatiloilla sähköä käytetään paljon ympärivuoden ja sähkölaskut ovat näin iso menoerä. Aurinkosähköjärjestelmämme tuottavat sähköä yhdellä kertainvestoinnilla kymmeniä vuosia. Huoltovapaa aurinkosähköjärjestelmä sopii hyvin maatalouksiin ja takaa onnistuneen investoinnin.

PITKÄIKÄINEN INVESTOINTI

Aurinkopaneelijärjestelmä on todella pitkäikäinen, eikä se vaadi ylläpitoa ja samalla se nostaa kiinteistön arvoa. Mikäli sähköä syntyy yli maatilan tarpeen, niin ylimääräisen sähköntuotannon voit myydä verkkoon myyntiyhtiölle. Näin saat aurinkopaneelien tuotannosta aina täyden hyödyn irti.

Aurinkopaneelit tarjoavat puhdasta energiaa, joka hyödynnetään kyseisellä maatilalla. Myös pilvisenä päivänä maan pinnalle tuleva päivänvalo voidaan hyödyntää sähkön tuottamiseen. Aurinkopaneeleiden hankkiminen on taloudellisesti järkevä investointi maatilalle. Yrittäjiä puhuttaneet sähköyhtöiden siirtomaksut nousevat joka vuosi ja aurinkosähköjärjestelmällä pienennät sähkölaskuasi ja sitä myötä kiperiä siirtomaksuja.

Toteutamme maatilalle aurinkosähköjärjestelmät juuri teille räätälöitynä täydellisenä avaimet käteen -palveluna.

  • Aurinkosähköjärjestelmän yksilöllinen suunnittelu
  • Järjestelmään vaadittavat paperityöt ja lupa-asiat
  • Aurinkoenergiajärjestelmän toimitus
  • Takuuasennus
  • Asiakastyytyväisyyden varmistus

SAKSALAISET AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄT

Käyttämämme aurinkosähköjärjestelmät ovat laadukkaita, uusinta saksalaista aurinkosähkötekniikkaa. Kaikki järjestelmät täyttävät CE-merkinnät ja ovat yleisen laatustandardin hyväksymät.

Käyttämämme saksalaiset aurinkosähköjärjestelmät on suunniteltu kestämään pitkäikäisen investoinnin sekä Suomen talven olosuhteet. Tuotteillamme on pitkät tuotanto- sekä tuotetakuut. Järjestelmällä on 25 vuoden tuottavuustakuu. Aurinkopaneelit soveltuvat kaikille kattomateriaaleille. Ne voidaan asentaa myös seinään tai maa-asennuksena pihamaallesi.

Suomen olosuhteissa laitteiden toimintavarmuus sekä pitkien takuiden merkitys korostuu entistä tärkeämmiksi. Käyttämämme saksalaiset tuotteet kestävät ja soveltuvat näin hyvin Suomen ankariin sääolosuhteisiin.

Järjestelmän mitoituksessa kannattaa käyttää ammattilaisen apua. 

KUTSU ASIANTUNTIJAMME MAKSUTTOMALLE KÄYNNILLE ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA.


Kutsu asiantuntijamme maksuttomalle käynnille

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!