Savon Aurinkoenergia Oy

Aurinkosähköjärjestelmät

JOKAINEN SUOMALAINEN VOI OLLA SÄHKÖNTUOTTAJA

Yhä useammat kotitaloudet, yritykset ja taloyhtiöt tuottavat itse ympäristöystävällistä aurinkosähköä ja säästävät näin tuntuvasti energiakustannuksissa. Olisiko sinun perheesi tai yrityksesi aika liittyä joukkoon? Mikäli sähköä syntyy yli oman tarpeen, niin ylimääräisen sähköntuotannon voit myydä verkkoon myyntiyhtiölle. Näin saat aurinkopaneelien tuotannosta aina täyden hyödyn irti.

Aurinkopaneelit tarjoavat puhdasta energiaa, joka hyödynnetään kyseisessä kiinteistössä. Myös pilvisenä päivänä maan pinnalle tuleva päivänvalo voidaan hyödyntää sähkön tuottamiseen.

Aurinkosähkö on valinta puhtaamman ympäristön puolesta sekä sijoitus tulevaisuuteen. Aurinkopaneelijärjestelmä on todella pitkäikäinen, eikä se vaadi ylläpitoa ja samalla se nostaa kiinteistön arvoa.

SAKSALAISET AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄT

Käyttämämme aurinkosähköjärjestelmät ovat laadukkaita, uusinta saksalaista aurinkosähkötekniikkaa. Kaikki järjestelmät täyttävät CE-merkinnät ja ovat yleisen laatustandardin hyväksymät.

Käyttämämme saksalaiset aurinkosähköjärjestelmät on suunniteltu kestämään pitkäikäisen investoinnin sekä Suomen talven olosuhteet. Tuotteillamme on pitkät tuotanto- sekä tuotetakuut. Aurinkopaneelit soveltuvat kaikille kattomateriaaleille. Ne voidaan asentaa myös seinään tai maa-asennuksena pihamaallesi.

Suomen olosuhteissa laitteiden toimintavarmuus sekä pitkien takuiden merkitys korostuu entistään. Käyttämämme saksalaiset tuotteet kestävät ja soveltuvat näin hyvin Suomen ankariin sääolosuhteisiin. Aurinkopaneeleissa on taipumaton ja luja rakenne, joka kestää hyvin Suomen lumikuormia. Paneelit ovat huoltovapaita. Niissä ei ole liikkuvia osia ja ne peseytyvät itsekseen sadesäällä.

Meidän laadukkaisiin järjestelmiin on saatavissa myös etäseurantamahdollisuus, eli halutessassi saat reaaliaikaisen tiedon järjestelmän tuotosta vaikka puhelimeesi. Kysy lisää energia-asiantuntijaltamme.

#SUNEKOTEKO

Jokainen suomalainen kotitalous ja kiinteistö voi itse olla sähköntuottaja. Suomessa aurinkoenergian kannattavuus on hyvä. Vuosittainen tuotanto on samalla tasolla kuin Keski-Euroopassa. Aurinkosähköjärjestelmään tehdylle sijoitukselle voi saada jopa 6-9 % vuosituoton nykyisillä sähkön energia- ja siirtohinnoilla.

Oletko kiinnostunut uusiutuvan energian hyödyntämisestä?

Saat meiltä avaimet käteen -toimituksen eli aurinkosähköjärjestelmän asennettuna ja käyttövalmiina. Voit luottaa laadukkaisiin aurinkopaneeleihimme ja asentajiemme vankkaan ammattitaitoon.

Toteutamme kiinteistöösi aurinkosähköjärjestelmät juuri sinulle räätälöitynä täydellisenä avaimet käteen -palveluna.

  • Aurinkosähköjärjestelmän yksilöllinen suunnittelu
  • Energia-tili
  • Järjestelmään vaadittavat paperityöt ja lupa-asiat
  • Aurinkoenergiajärjestelmän toimitus
  • Takuuasennus
  • Asiakastyytyväisyyden varmistus

Lue lisää:
OMAKOTITALOT
MAATILA
YRITYKSET JA TALOYHTIÖT

KUTSU ASIANTUNTIJAMME MAKSUTTOMALLE KÄYNNILLE ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA


Kutsu asiantuntijamme maksuttomalle käynnille

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!